Retourneren

U heeft 14 dagen wettelijke bedenktijd, dit is uw recht op herroepping, zodoende mag u tot 14 dagen na ontvangst het product beoordelen zoals u het product in een winkel zou kunnen beoordelen. U mag het product ook uitpakken, maar indien u zich bedenkt, verzoeken wij u het product zo goed mogelijk weer in te pakken voor een veilige verzending. De kosten van uw retourzending dient u zelf te bekostigen.

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht? Vul het formulier aan de rechterkant van deze pagina in of stuur een e-mail met uw naam, bestelnummer, de reden van retour en welke producten uit uw bestelling u wilt retourneren naar info@misterbaksels.nl. Heeft u één of meerdere producten beschadigd ontvangen? Vermeldt dit dan bij dit bericht, doet u dit niet, dan kan uw recht op terugbetaling vervallen.

Wij zullen uw retourverzoek beoordelen en u van eventuele extra informatie voorzien. Na goedkeuring van uw retourverzoek dient u het formulier voor herroeping in te vullen en deze met uw product(en) mee retour te sturen, u mag zelf een bezorgdienst kiezen die voor u het voordeligst is. Adresseer uw zending aan:

Mister Baksels
t.a.v. Retouren
Vreeburg 27
4901 XC Oosterhout NB

 wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen. Indien wij het product beschadigd ontvangen en heeft u de beschadigingen niet vermeldt? Dan vervalt het recht op terugbetaling. Na goedkeuring van uw retourzending regelen wij de terugbetaling van het desbetreffende bedrag, deze ontvangt u gemiddeld binnen 5 werkdagen en uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw retourzending.

De verzendkosten van uw bestelling ontvangt u alleen retour wanneer u uw gehele bestelling retourneert.

Heeft u één of meerdere producten beschadigd ontvangen en wilt u deze voor hetzelfde product ruilen? Stuur ons gerust een bericht, wij zullen u voorzien van verdere informatie.

Wenst u één of meerdere producten te ruilen voor andere producten? Dan dient u gebruik te maken van uw herroepingsrecht en de andere producten in een nieuwe bestelling te bestellen.